به وب سایت آشپزخانه من خوش آمدید
لطفا از تمامی صفحات دیدن فرمایید
برای تهیه پیتزا مرغ مرغ رو به دو صورت میتونید آماده کنید.
اول اینکه سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و بعد به قطعات ریز خرد کنید...
برنج رو همراه با مقدار کافی آب و نمک به روش کته بپزید و اجازه بدید تا آب برنج کاملا کشیده بشه.
پیاز داغ رو آماده کنید و وقتی پیاز طلایی شد ، زردچوبه رو با پیاز تفت بدید و بعد رب رو هم سرخ کنید تا خامی رب گرفته بشه...
آرد ، نمک و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید . اگر از خمیر مایه فوری استفاده نمیکنید خمیر مایه رو با مقداری شیر ولرم 5 دقیقه بذارید تا عمل بیاد. تو یک ظرف دیگه تخم مرغ رو بزنید تا بافتش از هم باز بشه بعد شیر و شکر و روغن رو هم اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید...
ژله به رنک قرمز رو که میتونه ژله انار ، آلبالو ، توت فرنگی ، ... باشه رو فقط با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و تو ظرفی با ارتفاع نیم سانت ژله رو بریزد . ظرف ژله رو بذارید تو یخچال تا ژله کاملا ببنده . بعد با استفاده از قالب قلب ژله رو قالب بزنید و ازش قلب های قرمز در بیارید...
فیله مرغ رو صورت جوجه کبابی ( مکعب شکل ولی تو سایز کوچک ) خرد کنید و از روز قبل تو مخلوط روغن زیتون ، ماست...
لوبیا سبز ، کدو سبز ، ساقه کرفس ، هویج و سیب زمنی رو به یک شکل خرد کنید . میتونید همه رو کعبی یا نواری خرد کنید بعد همه این سبزیجات رو بخار پز کنید...
پياز داغ رو آماده کنید و گوشت رو همراه با پیاز و ادویه تفت بدید ، يك مقدار آب به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه و آبش جمع شه.
قارچها رو اسلایس کنید و همراه با مقداری کره و آبلیمو با حرارت زیاد تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه بعد به گوشت اضافه کنید...
پیاز رو رنده کنید و همره با مقداری از کره پیاز رو سرخ کنید و ساقه های کرفس رو رنده کنید و همراه با پیاز تفت بدید .
قارچ ها رو خرد کنید و همراه با باقی کره سرخشون کنید. قارچ سرخ شده رو به پیاز و کرفس اضافه کنید...
پیاز رو رنده کنید و آبش رو کاملا بگیرید خیلی مهمه که آب پیاز رو بگیرید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل بزنید قابلمه رو روی حرارت خیلی خیلی کم قرار بدید و با دست خوب مخلوط کنید. مخلوط کردن رو معمولا باید هفت تا ده دقیقه انجام بدید تا گوشت و پیاز خوب مخلوط بشند ...
تعداد صفحات : 84